Sunday, September 7, 2014

Apáca Shoe






Gyerekkorunkban tesómmal vhs-ről magnókazettára felvettük az Apácashow film zenéit, közben a nappaliszoba és a völgyből beszűrődő tűzifát vágó körfűrész hangjait is, persze benne maradt amikor Whoopi szövegel meg az a lány is akinek csak egyetlen mondat jutott a filmben. Ki emlékszik rá? Jobb ha tudod, soha nem vagy egyedül! Előfordulhat hogy másnak van egy még viccesebb (és/vagy a tiéddel teljesen megegyező) kattanása. Egy nagyon tehetséges filmrendező barátomat meghökkenve hallgatták magukat művészetszerető embernek valló emberek, amikor arra a kérdésre, hogy mi a kedvenc filmje, azt válaszolta: "az Apácashow2." A lajhi blog már sok kedvenc filmjét (Oasis, Napoleon dynamite, Huszárik:  Elégia, Fassbinder filmek) ajánlotta eddig.
A hangulatos fotó: Iskoláslány-láb belógó kutyalábbal. Ez a cipő holnap államvizsgázik. Holnaputánután betipeg házasodni (különböző de egyező méretű 35-ös lábakon). Szerencsés egybeesés és fordulatos cipőélet.
His eye on the sparrow kb. 0:20-tól aztán 2:00 perctől.

 [Sister Act 2 - His Eye Is On The Sparrow]


[Sister Act 2 - Oh Happy Day]


[Sister Act 2 (Finale) Lauryn Hill - Joyful Joyful]


Whoopi: "Alma...lemerült az elem?"



[Hail Holy Queen from Sister Act]

Végül lelkésznek megyek (a Tizedessel). Statisztikailag bizonyított hogy ők élnek a legtovább. Persze nem emiatt megyünk. "Mindegy meddig hörpinted, az a lényeg hogy jó legyen." (kocsmában hallottam). Whoopi viccesebb:



[Sister Act- I Will Follow Him]


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.